гастроинтестинален тракт 

гастроинтестинален тракт

има % производи
0 прегледи
660.00ден.

HelicoBalans содржи: •Уникатната комбинација на инактивирана Lactobacillus reuteri DSMZ 17.648 (Pylopass ™) и лиофилизирани пробиотски бактерии L.acidophilus, L. casei и B.lactis.                                           AKЦИЈА 2+1

0 прегледи
950.00ден.

Кишорe гуггул е Ајурвдска мешавина која содржи природни билки за прочистување на организмот (цревата, крвта и ткивата) и како дел од овој природен производ се и Харитаки и Гилој.

0 прегледи
950.00ден.

Подршка на меморијата е 100% природен производ, хербален микс кој датира од записите на Ајурведата уште од пред 5000 години п.н.е. Билката Bacopa monnieri помага во одржување на меморијата и концентрацијата, а пак Acorus calamus ќе ви го подобри расположнието.

0 прегледи
950.00ден.

Ним е евергрин дрво кое просечно расте од 9 – 12 метри височина во облик на полумесечина , запчести листови и голем раст на бели цветови. Цветовите на неем мирисаат благо, особено навечер. Се знае дека е ефикасно и пријателско за околината. Делови кои се употребуваат: Свежи овошја, сушени овошја, семето, лисјата, коренот, кората и цветовите.

0 прегледи
950.00ден.

Ова е класична хербална Ајурведска формула која датира од 1100 год. н.е. Познатата формулација од “ Chakradatt Samhita” ја балансира ( смирува) Vata.

приказ на % - %2 од 3% ставки