уринарен систем 

уринарен систем

има % производи
0 прегледи
950.00ден.

Благотворно влијае на женските репродуктивни органи и го регулира менструалниот циклус.

0 прегледи
950.00ден.

Ова е класична хербална Ајурведска формула која датира од 1100 год. н.е. Познатата формулација од “ Chakradatt Samhita” ја балансира ( смирува) Vata.

приказ на % - %2 од 3% ставки