габични инфекции 

габични инфекции

има % производи
0 прегледи
600.00ден.

Ефикасно решение во форма на пенкало, едноставно за употреба: Ги отстранува габичните инфекции на ноктите и спречува повторна инфекција Брзи, видливи резултати Го штити новиот нокт од инфекција Не е потребно урпирање пред употреба Клинички тестиран производ

0 прегледи
600.00ден.

Nailner лак 2 во 1  – за здрави и убави нокти Ги отстранува габичните инфекции на ноктите Има осветлувачки ефект – видливи резултати после 7 дена Го штити новиот нокт од инфекција Не е потребно турпирање пред употреба Клинички тестиран производ

0 прегледи
240.00ден.

Помага за зараснување на рани, убоди од инсекти, изгореници, алергии.

приказ на % - %2 од 3% ставки