овошни чаеви 

овошни чаеви

има % производи
по страна
0 прегледи
90.00ден.

Oвошен чај со аронија и со вишна 100g Уште повеќе антиоксиданти во новиот овошен чај со аронија и со вишна.

0 прегледи
88.00ден.

Oвошен чај со лимонова трева и кајсија 80g. Сосема ново доживување со овошниот чај со лимонова трева и со кајсија.

0 прегледи
80.00ден.

Oвошен чај со 60 % брусница 100g. Богатство на вкусови и беспрекорно пријатен мирис.

приказ на % - %2 од 3% ставки