препорачани !

ново !

Секој мисли за себе , само Ние мислиме на Вас

Нашата цел не е само дистрибуција и продажба на медицински препарати и продукти за исхрана и убавина. Ние Ви стоиме на располагање за совет при правилна исхрана и начин на водење на здрав живот. Затоа Можете да не контактирате во секое време и да побарате совет

АПИДО-ФАРМ

информации и совети